نکاتی در زمینه وفاداری مشتری در صنعت رستوران داری

نکاتی در زمینه وفاداری مشتری در صنعت رستوران داری » بر طبق یک گزارش حدود ۵۹ درصد کسب و کارها  در ۳ سال اول خود با شکست مواجه می شوند! صنعت رستوران نرخ خطای بالایی دارد زیرا بسیار رقابتی بوده و حفظ مشتری در آن بسیار سخت است. رستوران داران اگر بخواهند به رشد خود ادامه دهند باید رابطه ی مستحکم و پایداری با مشتریان برقرار کنند. هرچه می گذرد ایجاد وفاداری  در بین مشتریان سخت تر می شود. در اینجا به برخی از چالش های وفاداری مشتری در صنعت رستوران داری اشاره شده است :

۱- نظرات منفی مشتری را بررسی کنید.

سایت های بررسی آنلاین برای صاحبین رستوران به مانند شمشیر دولبه اند. نظرات مثبت می تواند فرصت های زیادی به همراه داشته باشد اما متاسفانه نظرات منفی می تواند رستوران شما را فلج کند. تجربه های مشتریان بطور متفاوتی تاثیر گذار است که می تواند به تداوم و ارتباط شما با مشتری دیگر آسیب برساند.

۲-نیاز به لذت لحظه ای

افراد جامعه نیازمند لذت لحظه ای اند و این مورد در صنعت رستوران داری هم صدق می کند. مشتریان کمتر از آنچه که لازم است صبور می باشند، بنابراین رستوران ها برای حفظ وفاداری مشتری باید خدمات شان را به موقع ارائه کنند.

۳-مسابقه ای در حال رشد

در سال های گذشته مشتریان یک یا دو غذای محبوب داشتند و ممکن بود آن را چندین بار در طول هفته میل کنند، اما امروزه علاقه مندی های بسیار متنوعی وجود دارد و سلیقه و ذائقه افراد هم تغییر نموده است. اغلب مردم به رستوران های متعددی علاقه مند هستند و  همینطور مهمان نوازی و نحوه ارائه خدمات هم در رستوران ها بسیار رقابتی شده است. کارکنان رستوران باید تشویق شوند تا برای دیده شدن در بین رقبا بیشتر کار کنند و خدمات قابل قبولی ارئه دهند.

حتماً بخوانید :  18 استراتژی کاربردی برای حفظ مشتری

۴-رابطه خوبی با مشتری ایجاد کنید.

موفقیت در صنعت رستوران وابسته به ایجاد روابط عالی با مشتری بوده و همانطور که می دانید، رابطه ها تصادفی شکل نگرفته و باید فعالانه آنها را پرورش دهید.

۵-شبکه های اجتماعی را به گفتگویی دوطرفه تبدیل کنید.

اغلب مردم در شبکه های اجتماعی حضور دارند اما متاسفانه بخوبی از این رسانه ها استفاده نمی کنند. بزرگترین اشتباهی که رستوران ها درشبکه های اجتماعی خود انجام می دهند این است که آن را به عنوان مکانی برای تبلیغ در نظر می گیرند. برای فالوورهای خود مطالبی منتشر نموده و از عالی بودن رستوران خود می گویند اما در همان لحظه به کسانی که برای مطالبشان یادداشتی نوشته اند پاسخی نمی دهند! چنین رویکردی بطور قطع محکوم به شکست است. شبکه های اجتماعی باید به شکل دوطرفه بوده و همیشه در طی ۲۴ساعت به مشتریان خود پاسخ های محترمانه بدهند.

۶- مدیریت داده ها را یکپارچه کنید.

انواع بازاریابی با اطلاعات شروع شده و پایان می یابند. رستوران ها اطلاعات زیادی در مورد مشتریان خود دارند اما اغلب نمی توانند از آن استفاده کنند. رستوران ها برای نظارت رفتار مشتریان سیستم ردیابی متفاوتی دارند. فقدان دانش تخصصی صحیح می تواند برای ان رستوران ها معایب زیادی به همراه داشته باشد.

براساس تحقیقات به عمل آمده، دلیل اینکه اغلب رستوران ها به اطلاعات کمی از مشتریانشان دسترسی دارند این است که آنها سیستم های مختلفی برای هر پایگاه داده خود دارند و این سیستم ها با یکدیگر در ارتباط نیستند. ( رزرو کردن، پرداخت، سایت). کلید اصلی موفقیت، ارتباط سیستم ها با یکدیگر می باشد.

حتماً بخوانید :  معرفی 18 فیلم الهام بخش برای کارآفرین ها

۹۳ درصد از مدیران بازاریابی در رستوران ها برای یکپارچه کردن سیستم های اطلاعاتی خود دچار مشکل می شوند. ۲ نفر از میان هر ۵ نفر این کار را پرچالش می دانند! رستوران هایی که برای یکپارچه کردن این سیستم ها وقت صرف می کنند، اطلاعات بهتری درباره مشتریان خود خواهند داشت و قطعاً نتایج بهتری کسب خواهند نمود.

۷- خدمات به موقع ارائه دهید.

ارائه خدمات به موقع احتمالاً مهمترین بخش برای یک رستوران موفق خواهد بود. تکنولوژی های جدیدی وجود دارد که به شما اجازه می دهد خدمات بهتری ارائه کنید.

نکاتی در زمینه وفاداری مشتری در صنعت رستوران داری

۸-فعالانه با مشتری در تعامل باشید.

شبکه های اجتماعی می توانند روش مناسبی برای ارتباط با مشتریان باشند. اما راه اندازی یک صفحه در شبکه های اجتماعی اهمیت ایجاد ارتباط رودرو با مشتریان را از بین نمی برد. اگر می خواهید وفاداری مشتریان را بدست آورید باید با آنها شخصا برخورد کنید. بهترین رابطه ها از طریق گفتگوهای شخصی و دوستانه ایجاد می شوند.

اگر نمی دانید چگونه این کار را انجام دهید، در مورد روزشان با آنها صحبت کنید، اگر مهمانی پیش رو دارند درباره آن جویا شوید و به آنها اجازه دهید درباره مشکلات کاری خود صحبت کنند.

۹-ابراز عقیده را برای مشتری خود آسان کنید.

اغلب مشتریان نمی توانند مشکلات و انتقادات خود را درمورد کیفیت غذا، رفتار پرسنل و... بیان کنند. بطور کلی این مشکل را می توان به افراد کم رو یا کسانی که از رودررو شدن می ترسند نسبت داد.

برای برطرف کردن این معضل، ابراز نظر و عقیده را برای مشتریان خود آسان کنید. ۲ روش برای آسان کردن ارتباط این است که به مشتریان اجازه دهید بتوانند بطور ناشناس تجربه خود را در سایت شما منعکس کنند و یا در رستوران خود یک جعبه ی پیشنهادات برای بیان نظرات به شکل نامحسوس قرار دهید. به مشتریان خود اطمینان دهید که نظرات شان را جدی می گیرید و به موقع اعمال می کنید.

حتماً بخوانید :  رقبایتان را خنثی کنید!

نکات یاد شده در این مقاله کمک می کنند که به نحو موثرتری با مشتریانتان ارتباط برقرار نموده و به خواسته های آنها توجه کنید تا شاهد رشد و موفقیت رستوران خود در میان رقبا باشید.

خواننده عزیز به نظرتان مشتریان شما از نوع برخورد و خدماتتان خرسند اند؟

دیدگاه خود را بنویسید